Een waardevolle sparringspartner voor familiebedrijven

Steeds vaker weten familiebedrijven ons te vinden en blijken we een waardevolle sparringspartner voor ze te zijn. Als geen ander herkennen en begrijpen wij de uitdagingen waar familiebedrijven mee te maken krijgen. We zijn er tenslotte zelf een.

Wij bekijken de uitdagingen van familiebedrijven met een objectieve blik

Historie, trots, familiedynamiek en onderlinge verhoudingen zorgen er bij familiebedrijven voor dat veel zaken verder reiken dan de bedrijfsbelangen. Voor hen zijn wij de rots in de branding die met een objectieve (maar toch liefdevolle) blik naar hun strategie en bedrijfsvoering kan kijken.

Als geen ander herkennen we de gevoeligheden binnen familiebedrijven

Precies dáár waar binnen familiebedrijven emoties een rol gaan spelen, komen wij om de hoek kijken. Wij zijn die onafhankelijke partij die naast ze staat, maar zonder persoonlijk belang naar een situatie kan kijken om vervolgens een objectief advies te geven. Juist vanwege onze focus op de context van de vraagstelling passen familiebedrijven zo goed bij onze manier van werken.

Eens in de zoveel tijd sparren met Marlieke is bijzonder fijn. Dankzij haar grote netwerk en kennis van andere bedrijven én haar expertise triggert ze me altijd om weer een stap verder te komen.

Peter-Alexander Driessen, Driessen United Blenders