(Management)teamontwikkeling & Training

Naast individuele coaching zetten we alles op alles om (management)teams next level te laten presteren. Hiervoor hoeven er helemaal geen ‘big issues’ te spelen; soms kan het verbeteren van de samenwerking al heel waardevol zijn voor een organisatie. Zo trainen we bijvoorbeeld de onderlinge communicatie binnen (management)teams, leren we medewerkers begrip creëren voor elkaar, focussen we ons op het afleren van oude gewoontes, of zorgen we ervoor dat teams beter passen in het DNA van je organisatie.

Is voor een (management)team de stip op de horizon ver te zoeken? Dan stellen we doelen en brengen we precies in kaart wat nodig is om ze te bereiken. We leren teams sturen, anticiperen, en met een helikopterview op de stoel van de ondernemer te zitten. Subtiel zorgen we ervoor dat de organisatiecultuur verandert, met als doel dat (management)teams beter functioneren en meer resultaat boeken.

Al zeggen we het zelf, de resultaten uit onze assessments en teamanalyses zijn telkens weer verbluffend en worden zowel door werkgevers als werknemers als zeer waardevol beschouwd.

De assessments en vooral de teamsessies hebben bij ons voor meer onderling begrip en bewustwording in het team gezorgd.

Het zijn de softskills waarmee we als onderneming het Next level bereiken

 

Peter Blokland, Blokland Coldstores