Coaching & leiderschap

Putmans Next Level laat medewerkers (weer) floreren. Want gelukkige medewerkers, presteren beter.

Merk je dat mensen vastlopen in hun functioneren of hun ontwikkeling? Dat een medewerker moeite heeft met timemanagement of net niet de verantwoordelijkheid neemt die je zou willen? Kan iemands communicatie beter of zou je graag zien dat er meer als een ondernemer wordt gedacht? Zie je iets te veel stress en vork-hooi signalen en vrees je voor uitval? Met de juiste aansturing laten wij je medewerkers heel snel weer passen binnen je organisatie. Vooraf bepalen we samen met de medewerker het doel dat we willen bereiken… en we hebben nogal vaak bewezen dat zo’n topper na zes sessies weer volledig inzetbaar is!

Daarnaast begeleiden en trainen we op het gebied van leiderschap. Hoe ontwikkelt iemand zichzelf als een goede manager? Hoe zorgt hij ervoor dat mensen zo goed mogelijk presteren? En welke manier past daarbij voor iedereen het beste? Daar hebben we bij Putmans Next Level zo onze technieken voor.

Steeds vaker worden we gevraagd door ondernemers om met de voeten (met of zonder hakje) op tafel te sparren over strategie, visie, ondernemerschap en het vinden van de juiste balans. We deinzen niet terug voor een scherpe, triggerende discussie en houden je graag een spiegel voor. Durf jij erin te kijken?

Coaching & leiderschap

Meer informatie?

Neem contact met ons op
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.