Wij zijn Putmans Next Level en wij brengen iedere organisatie naar een volgende stap. Van kleine en middelgrote bedrijven tot multinationals en non-profitorganisaties.

Een gedegen HR-structuur? Een coachingsprogramma om het beste uit je medewerkers te halen? Of intensieve training om (management)teams of leidinggevenden beter te laten presteren? Wij begeleiden jouw organisatie naar een next level, en weten precies wat daarvoor nodig is. Onze specialisten op het gebied van HR, arbeidsrecht, coaching, teamontwikkeling en assessments zijn stuk voor stuk organisatieontwikkelaars met klasse en pit. Op meesterlijke wijze weten zij ondernemers en medewerkers te triggeren, ze scherp te houden, en te laten uitblinken. En geloof ons… dit wil je meemaken.

Bij alles wat we doen, creëren we waarde voor je organisatie. We houden van duidelijkheid en spreken daarom vooraf het resultaat van jouw investering af.

Wij brengen u naar een Next Level

HR Fundament

HR Ontwikkeling

Coaching & Leiderschap

(Management) teamontwikkeling & Training

Familiebedrijven

Weten wie we zijn

Als we bij Putmans Next Level iets doen, doen we het goed en willen we de allerbeste zijn. Bezieling zit nou eenmaal in onze haarvaten. Het is een energie die ervoor zorgt dat we constant op zoek zijn naar de volgende stap. We zien het als onze intrinsieke drang. En we kunnen niet wachten om ook jouw organisatie ermee te besmetten.

We houden van hectiek en dynamiek, en het overtreffen van verwachtingen vinden we leuk. Ondernemen doen we niet vanuit angst, maar vanuit visie en lef. We zijn doortastend, durven richting te geven en leggen de lat voor onszelf sky high. Pas dan bereik je een next level.

We denken vanuit ons eigen ondernemerschap. Hierdoor snappen we waar onze klanten wakker van liggen en met welke vraagstukken ze worstelen. Dankzij onze ervaring binnen de meest uiteenlopende bedrijven en branches, weten we haarfijn hoe jouw organisatie de volgende stap kan maken.

Putmans Next Level staat voor PUUR:

Pittig met klasse
Uitermate fanatiek
Uitblinkers met trots
Recht door zee

Historie

De roots van Putmans Next Level gaan terug naar het jaar 2000, de tijd dat Putmans Advies organisaties adviseerde rondom kwaliteitsmanagement & veiligheid. Toen Marlieke Dekker-Putmans in 2003 haar intrede deed, liet ze onder de naam Factor Arbeid organisaties kennismaken met haar visie op HR. Daarmee bleef ze niet onopgemerkt en boekte ze het ene succes na het andere. In 2013 startte ze Putmans Next Level en twee jaar later nam ze Putmans Advies en Factor Arbeid over. Dat haar werkwijze in 2025 gekopieerd wordt door de grootsten weet nog niemand, behalve zijzelf.

Het team

Benieuwd wie medeverantwoordelijk zijn voor de groei en professionalisering van tal van organisaties verspreid door heel Nederland? Maak kennis met onze vakidioten.

Marlieke Dekker-Putmans

Directeur

Mary Tuijtelaars

Consultant

Maxime Vervuurt

Consultant

Edwin Mulder

Consultant

Marlou Savelkoul

Consultant

Wendy Gerlag

Consultant

Inge Koolen

Consultant

Suzanne Donders

Consultant

Stan Starmans

Junior consultant

Simon Daans

Financieel

Onze Klanten

CNSTRCT
PSV
Autotaalglas
Baetsen
Blokland Coldstores
Maitre Paul
Coosto
CQB Beveiliging
Timmerfabriek de Brug
Froster
GP Batteries
MAN
Marvu
Nekovri
Hurks
Phonehouse
ProFri
Sauce company
van Spreuwel transport
Visser van den Broek Netwerk Notarissen
TUV
Van Zelst
Bidfood
VB&T
GW Leidingtechniek
Byldis
Knapen trailers
Belned
ZND Nedicom
MVRO
Makita
Desk Services

Bij Putmans Next Level hebben we een uitgesproken visie op ons vak. En die visie, delen we graag met je. Dus zeg het maar: hoe drink jij je koffie?

+31 (0) 40 255 33 77
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bezoekadres:
Strijpsestraat 51
5616 GL Eindhoven

Postadres:
Postbus 901
5600 AX Eindhoven

Putmans Next Level

Strijpsestraat 51
5616 GL Eindhoven
(+31) 40 255 33 77

K.v.K. Eindhoven: 62096117

 

Vacatures
Volg ons